Varstvo zasebnosti

Podjetje PSC Automotiv d.o.o. upravlja spletno mesto www.automotiv.si (“storitev”).

Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih o zbiranju, uporabi in razkrivanju osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev in izbire, ki ste jih povezali s temi podatki. Naša politika zasebnosti za PSC Automotiv d.o.o. se upravlja s pomočjo pravilnika o zasebnosti.

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. Če v tem pravilniku o zasebnosti ni določeno drugače, izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti, imajo enake pomene kot v naših Pravilih in pogojih, dostopni na spletnem mestu www.automotiv.si

 

Vrste zbranih podatkov

Zbiramo sledeče vrste informacij, da vam zagotovimo in izboljšamo našo storitev:

Osebni podatki

Medtem ko uporabljate našo storitev, vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi se lahko obrnete ali prepoznate (»Osebni podatki«). Osebne prepoznavne informacije lahko vključujejo, vendar niso omejene na:

 • Elektronski naslov
 • Ime in priimek
 • Piškotki in podatki o uporabi
Podatki o uporabi

Prav tako lahko zbiramo informacije o dostopu in uporabi storitve (“Podatki o uporabi”). Ti podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (npr. Naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jo obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstven identifikator naprav in druge diagnostične podatke.

Podatki o sledenju in piškotkih

Za spremljanje dejavnosti na naši storitvi uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja in imajo določene informacije.

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki so poslani v vaš brskalnik s spletnega mesta in shranjeni v vaši napravi. Tehnologije sledenja uporabljajo tudi svetilniki, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter izboljšanje in analiziranje naše storitve.

Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Primeri piškotkov, ki jih uporabljamo:

 • Piškotki seje. Za uporabo naše storitve uporabljamo piškotke Session.
 • Piškotki s prednostmi. Uporabljamo Piškotke Preference, da si zapomnite svoje nastavitve in različne nastavitve.
 • Varnostni piškotki. Za varnostne namene uporabljamo varnostne piškotke.

 

Uporaba podatkov

PSC Automotiv d.o.o. uporablja zbrane podatke za različne namene:

 • Zagotavljanje in vzdrževanje storitve
 • Če vas želimo obvestiti o spremembah naših storitev
 • Če želite, da se udeležite interaktivnih funkcij naše storitve, se odločite za to
 • Zagotavljanje skrbi za stranke in podporo
 • Zagotoviti analizo ali dragocene informacije, da bomo lahko izboljšali storitev
 • Za spremljanje uporabe storitve
 • Za odkrivanje, preprečevanje in reševanje tehničnih težav

 

Prenos podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo – in vzdržujejo – na računalnikih, ki se nahajajo izven vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer se lahko zakoni o varstvu podatkov razlikujejo od tistih iz vaše jurisdikcije.

Če se nahajate izven Republike Slovenije in se odločite, da nam posredujete podatke, upoštevajte, da podatke, vključno z osebnimi podatki, prenesemo v Slovenijo in jih obdelamo tam.

Vaše soglasje k temu pravilniku o zasebnosti, ki mu sledi vaša predložitev takšnih informacij, je vaše soglasje k temu prenosu.

Podjetje PSC Automotiv d.o.o. bo sprejel vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da bodo vaši podatki varno obravnavani in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in da se vaši osebni podatki ne prenesejo na organizacijo ali državo, razen če obstaja ustrezen nadzor, vključno z varnostjo vaših podatkov in druge osebne podatke.

 

Razkritje podatkov in pravne zahteve

PSC Automotiv d.o.o. lahko vaše osebne podatke razkrije v dobri veri, da je takšno dejanje potrebno za:

 • Za izpolnjevanje zakonske obveznosti
 • Za zaščito in zaščito pravic ali lastnine PSC Automotiv d.o.o.
 • Če želite preprečiti ali raziskati morebitne napake v zvezi s storitvijo
 • Za zaščito osebne varnosti uporabnikov storitve ali javnosti
 • Za zaščito pred pravno odgovornostjo

 

Ponudniki storitev

Za olajšanje naše storitve (»ponudniki storitev«) lahko zaposlujemo tretje stranke in posameznike, da v našem imenu nudijo storitev, izvajajo storitve, povezane z našimi storitvami, ali da nam pomagajo pri analizi uporabe naših storitev.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za izvajanje teh nalog v našem imenu in so dolžne, da jih ne razkrijejo ali ne uporabljajo za noben drug namen.

 

Analitika

Za izvajanje in analizo uporabe naše storitve lahko uporabljamo ponudnike storitev tretjih oseb.

 

Google Analytics

Google Analytics je storitev spletne analize, ki jo ponuja Google, ki sledi in poroča o prometu spletnega mesta. Google uporablja zbrane podatke za sledenje in spremljanje uporabe naše storitve. Ti podatki se dajo v skupno rabo z drugimi Googlovimi storitvami. Google lahko zbrane podatke uporabi za kontekstualizacijo in prilagoditev oglasov v lastnem oglaševalskem omrežju.

Lahko onemogočite opravljanje dejavnosti na storitvi, ki je na voljo storitvi Google Analytics, tako da namestite dodatek za brskalnik za izključitev storitve Google Analytics. Ta dodatek preprečuje, da bi Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js in dc.js) izmenjal podatke o dejavnosti obiskov v storitvi Google Analytics.

Če želite več informacij o pravilnikih o zasebnosti v Googlu, obiščite spletno stran Googla zasebnosti in pogoji: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

 

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste usmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da si ogledate Politiko zasebnosti za vsako spletno mesto, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih oseb ali storitev.

 

Posodobitev politike zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo Politiko zasebnosti. O vsaki spremembi vas bomo obvestili, ko objavimo nov pravilnik o zasebnosti na tej strani.

Obvestilo boste lahko prejeli po elektronski pošti in / ali na vidnem obvestilu na naši spletni strani, preden bo sprememba začela veljati, in na vrhu tega pravilnika o zasebnosti posodobite »datum začetka veljavnosti«.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za vse spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

 

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas:

 • Po elektronski pošti: info@automotiv.si
 • Po telefonski številki: 01 620 54 49
Back to top